Gå til hovedindhold

Mette Roed Jørgensen

Indhold

  Jeg hedder Mette, og jeg har med glæde arbejdet med børn i mange år. Mit hjem er røgfrit.

  Jeg lægger vægt på, at børnene i min dagpleje oplever et hjemligt miljø i trygge omgivelser med fokus på nærvær og omsorg, og at det enkelte barn bliver stimuleret svarende til alder og udvikling.

  Jeg håber, at vi får et godt samarbejde omkring jeres barn, og jeg glæder mig til at byde jer velkommen.

  I hverdagen arbejder jeg med de pædagogiske læreplaner og de 6 temaer. Hvert tema arbejder jeg målrettet med i cirka 6 måneder ad gangen, og jeg tager løbende billeder til brug på Nem børn. Vi er en del ude, enten i haven eller en gåtur. Indenfor leger vi, synger, læser historier og maler eller klistrer. Herudover har vi socialt samvær med de øvrige kollegaer og deres børn.

  Der afholdes et kontaktmøde, hvor vi får mulighed for at hilse på hinanden. Vi snakker bl.a om barnets rytmer, vaner og kost, praktiske informationer og forventninger. I fællesskab finder vi en så tryg opstart som muligt for jeres barn.

  Så vidt det er muligt, er kosten økologisk. Formiddags/eftermiddagsmaden vil bestå at frugt, grønt og brød. Til middag spiser vi rugbrød med forskelligt slags pålæg, så som leverpostej, smøreost, kødpålæg og fisk. Hertil serveres grønsager. Der tilbydes til alle måltider mælk eller vand.

  Jeg har en hund af racen Berner Sennen, som dog ikke er sammen med børnene.

  Mettes hund

  Jeg har deltaget i følgende kurser:

  Grund og efteruddannelse,

  førstehjælp for børn,

  samspil og relationer,

  leg med sprog,

  det pædagogiske måltid,

  interne kurser,

  og jeg er certificeret DGI dagplejer.

  Forrige Næste