Gå til hovedindhold

Sussy Nissen

Sussy Nissen

Indhold

  Jeg er født i 1965, gift med Flemming og bor på en landejendom.  Vi har 4 udeboende børn samt et herboende plejebarn fra 2006.

  Min person er positiv, rummelig, loyal, ærlig og aktiv. Jeg ser muligheder fremfor begrænsninger, bruger min sunde fornuft og mavefornemmelse i mit daglige samarbejde omkring børnene.

  Nøgleord der vil kendetegne hverdagen: Motorik, musisk udfoldelse, selvhjulpenhed, ro, stabilitet, kost efter Dagplejens Kostpolitik, ”Jord til bord”, oplevelser i og om naturen, og temaer omkring højtiderne.

  Vi bor i landligt område med skov, å-løb, kælkebakker, vandpytter og stort legeområde. Så målet er at komme ud hver dag og mærke årets vejrskift.

  Børnene vil opleve nærvær og opmærksomhed i et trygt læringsmiljø – i en rolig hverdag.

  Dagene vil byde på genkendelige hverdagsrutiner og kreative miljøer inde som ude.

  Jeg er optaget af, at børn skal øve sig i at blive gode, hjælpsomme kammerater. De skal udvise empati, vente på tur, vise respekt til andre og have en plads i fællesskabet.

  Da det er jer forældre, som kender barnet bedst, tænker jeg, at vi aftaler en stille og rolig indkøring, som tilgodeser både jeres barn og den eksisterende børnegruppe. I er altid velkomne på besøg, inden I booker en plads.

  Dagens kost vil være en blanding af nedennævnte, alt efter årstider og børnegruppen:

  Jeg vil, udover økologiske basisvarer, bruge lokale råvarer og frugt/grønt fra egen have.

  Til de, der møder ind tidligt, vil der tilbydes havregrød, yoghurt, brød m.m.

  Formiddagsmaden: Brød/knækbrød – ost – frugt – grønt – smoothie – vand.

  Frokost: Rugbrød, pålæg f.eks. leverpostej med rødbede, makrel, torskerogn, æg, sild, smøreost osv.

  Hertil grønt, vand eller mælk.  Desuden kan der være lune retter som æggekage, pitabrød, suppe, middagsret, hakkebøf, risengrød, fiskefrikadelle o.l.

  Eftermiddagsmad: Frugt – brød – frugtgrød – smoothie – pærevælling – klatkager o.l.

  Hos mig vil børnene møde ude-kaninen ”Pjuske”, som vi i fællesskab kan give mad og kigge på.

  Jeg deltager i tilbudte kurser fra Dagplejen, samt søger nyheder, fagstof, informationer relateret til den børnegruppe og dens interesser/behov jeg har.

  Forrige Næste