Gå til hovedindhold

Lindebjerg

Velkommen til Lindebjerg gruppen

To børn leger i naturen

Indhold

    Lindebjerggruppen, der ligger i Næstved syd som består af nogle fantastiske dagplejere, som alle har meget at byde på. De fleste har været ansat i dagplejen i en del år, men der er også nye kræfter med friske tiltag. Vi brænder alle for at give jeres barn en tryg hverdag, med omsorg, læring og fællesskaber, hvor de oplever kulturelle baggrunde, normer, traditioner og værdier. Børnene får oplevelser, som stimulerer deres engagement, fantasi, kreativitet og nysgerrighed, så de får den allerbedste dag – hver dag.

    Vi er en etableret gruppe med et højt fagligt niveau, der arbejder sammen på kryds og tværs, så alle børn og voksne i gruppen kender hinanden.  Vi supplerer hinanden godt, da vores interesser er forskellige. Vi er næsten alle uddannet DGI dagplejere og har deltaget på naturkursus på Aunø og kan give børnene fantastiske naturoplevelser, derudover er der nogle, som er uddannet mindful dagplejere, der arbejder med børnemeditationer og yoga. 

    Vi er en harmonisk gruppe med et godt fællesskab både i arbejdstiden og udenfor. Vi sparrer med hinanden. Vi afholder traditionelle arrangementer, som fastelavn og jul, men også bedsteforældredag og et årligt stort forælderarrangement.