Gå til hovedindhold

Fuglebjerg

Velkommen til Fuglebjerg gruppen

Legeplads med legehus, traktor m.m.

Indhold

    Fuglebjerggruppen er beliggende i det vestlige Næstved. Geografisk er vi fordelt med 2 dagplejere i Sandved, 1 dagplejer i Haldagerlille, 1 dagplejer i Sneslev og 3 dagplejere i Fuglebjerg by.

    Vi er en blanding af unge og ældre dagplejere, der alle står parat til at byde jer og jeres barn velkommen. Vi ønsker at give børnene nogle gode, trygge og rare timer i den tid, de er hos os. Vi mødes på kryds og tværs i gruppen, så børnene får kendskab til alle dagplejere og de andre børn. Vores interesser og personligheder spænder vidt, men sammen er vi enige om, at børnene skal have en tryg hverdag.

    Som gruppe laver vi også mange ting sammen. Vi kan blandt andet nævne vores PLUS tilbud, som vi mødes i 2 og 2 en gang om ugen. Vi har desuden fælles arrangementer i løbet af året, hvor vi bl.a. besøger en bondegård og brandstation.  Vi arrangerer også fælles motionsdag, dagplejedag og juletræsfest.  Derudover har vi fælles fokus på kulturelle traditioner.

    Vi er stolte af vores arbejde, og har alle fokus på at være i børnehøjde med jeres barn hver dag, samt at tilbyde dem en masse nærvær og anerkendelse, så selvværdet og selvtilliden kan vokse, i takt med at jeres barn udvikler sig. Vi har desuden en viden om børns udvikling, og vi arbejder med læringsmål, for at sikre, at vi tilbyder jeres barn læring igennem leg.

    I er velkomne til at gå ind og læse mere om os her på hjemmesiden eller tage ud og besøge os.