Gå til hovedindhold

Velkommen til dagplejen

Vi tager hånd om dit barn.

Dagplejen logo med sidemargin

Indhold

  Det er en stor ting for jer forældre, når I skal finde det helt rigtige pasningstilbud til jeres barn. Skal det være vuggestue eller dagpleje, og hvem synes vi egentlig bedst matcher vores ønsker og behov?
  Vi er glade for, I benytter vores side, som kan belyse de mangeartede spændende muligheder, der er til stede i Dagplejen. Som kan eller har kvalificeret jeres valg.

  Vores DNA er primært det lille nære miljø, men stadig med et fagligt indhold og deltagelsesmuligheder for leg med andre børn både i vores gæstehuse og vores andre sociale tilbud.

  Vi tror på, at små børn trives bedst med at kunne blive afleveret til den samme voksen i hjemlige omgivelser hver dag, samt at kunne sige farvel til den samme voksen igen om eftermiddagen.
  På denne måde får jeres barn mulighed for en helt særlig og tæt relation med den valgte dagplejer samt hendes lille gruppe af børn.
  Sammen skaber vi nogle helt igennem fantastiske og magiske stjernestunder med jeres barn igennem de første par år af institutionslivet.