Gå til hovedindhold

Velkommen til dagplejen

Vi tager hånd om dit barn.

Dagplejen logo med sidemargin

Indhold

  Det er en stor ting for jer forældre, når I skal finde frem til, hvor I vil have jeres barn passet i de første leveår. Skal det være vuggestue eller dagpleje, og hvem synes vi egentlig bedst passer til vores ønsker og behov?

  Vi er glade for, I benytter vores side, som kan fortælle om de mange, spændende muligheder, der er til stede i Dagplejen.

  Vores DNA er primært det lille, nære miljø, men stadig med et fagligt indhold og muligheder for leg med andre børn både i vores gæstehuse og vores andre sociale tilbud.

  Vi tror på, at små børn trives bedst med at kunne blive afleveret til den samme voksen i hjemlige omgivelser hver dag, samt at kunne sige farvel til den samme voksen igen om eftermiddagen.

  På denne måde får jeres barn mulighed for en helt særlig og tæt relation med dagplejeren samt den lille gruppe af børn.

  Sammen skaber vi nogle helt igennem fantastiske og magiske stjernestunder med jeres barn igennem de første par år af institutionslivet.

  Dette med udgangspunkt i vores forståelse af samarbejdet omkring jeres barn formuleret i vores kerneopgave.

  I samarbejde med forældrene er Dagplejens Kerneopgave

  • At skabe et lærings- og udviklingsmiljø for 0-2 årige i hjemlige omgivelser baseret på tryghed, nærvær, anerkendelse og omsorg. 
  • At støtte og motivere børnene med udgangspunkt i deres kompetencer, der fremmer deres trivsel, så de har mulighed for at udvikle sig til harmoniske, velfungerende, nysgerrige og glade børn med mulighed for at deltage i fællesskaber.