Gå til hovedindhold

Vest troldene

Velkommen til dagplejegruppen Vest troldene

Børn fra Vest Troldene fodre ænder

Indhold

  Vi er en gruppe der hedder Vest Troldene og vi er altid klar, til at byde nye forældre og børn velkommen til vores aktive og harmoniske gruppe, hvor der sker en masse leg, læring i naturskønne oplevelser.

  Det kan være oplevelser i byen, ture til ænderne, eller på landet, hvor de oplever de store maskiner som kører på markerne. For på landet har vi dagplejere der bor i Vallensved og Fodby samt i byen har vi  dagplejere der bor i Digterkvarteret.

  Tilsammen er vi et stærkt team, som trækker på hinandens erfaringer, da vi hver især har en del eller mange års erfaring med sig.

  Vi mødes jævnligt i vores PLUS tilbud, i små grupper, på H. C. Andersens Vej. Her er fagligheden høj med de mange forskellige aktiviteter vi laver med børnene som f.eks. sanglege, sanseaktiviteter, DGI og kreativitet.

  I den anden ende af bygningen, har vi også vores gode Gæstehus. Her kommer børnene oftest, når de skal i gæstepleje. Dette giver en stor tryghed for børnene, at de kender stedet og de voksne.

  Vi er også en gruppe, der nyder at gøre lidt ekstra for børnene, og glæder dem med vores egen klovn Karla. Karla besøger os ved særlige lejligheder, og dette er lige noget, som børnene er vilde med.