Gå til hovedindhold
dagplejeinfo

Vejledninger til AULA

Vejledninger til AULA

Logo for AULA - Skoleintranettet

Indhold

  AULA er den nye kommunikations platform, til jer forældre som har barn/børn i dagplejen i Næstved kommune. AULA træder i kraft fra 1. januar 2021.

  Aula bliver din samlede indgang til sikker og brugervenlig kommunikation på dagtilbudsområdet i Næstved Kommune. Aula er allerede taget i brug af skolerne, så hvis du har barn eller børn i skolen, så kender du allerede Aula.

  Fra februar 2021 vil AULA dække hele dagtilbudsområdet. Med Aula får du et let og tilgængeligt redskab, som gør det nemt og overskueligt at tage del i dit barns hverdag og udvikling fra vuggestue eller dagpleje til 9. klasse.

  Aula tilbyder en række brugervenlige funktioner fx en beskedfunktion, en opslagstavle med vigtige informationer og en kalender. Som forælder vælger du selv, hvad du vil notificeres om og hvor ofte.

  Målet med Aula er at skabe rum for bedre kommunikation mellem dagpleje, institution og hjem. Det skal Aula være med til at sikre, fordi bedre kommunikation kan hjælpe med at understøtte læring og trivsel i dagpleje, dagtilbud og skole.

  Du kan følge med i Aulas udvikling og læse mere om funktioner og udseende på aulainfo.dk