Gå til hovedindhold

Blomsterne

Velkommen til Blomsterne

 • Læs op

Indhold

  I Blomster gruppen er vi 13 dagplejere fordelt i Gelsted, Herlufmagle og Tybjerg., ca. 48 børn, og én konsulent. Vi spænder bredt på hele alderspaletten (fra start 30érne til start 60érne) og har gode relationer til hinandens erfaringer.

  Næstved dagpleje fokusere på værdierne i de små grupper, de familiære rammer, nærheden og omsorgen – Børnene er i fokus. Barnet modtages af den samme voksne og er sammen med de samme børn. Hver dagplejer passer 4 børn, men kan ind imellem have et 5. barn som gæstebarn. Dagplejen har åbent 48 timer – hos Blomsterne i tidsrummet 6.30 til 16.45. Blomsterne er tilknyttet gæstehuset, Blomsterhuset. Dette er den primære gæstepleje når jeres dagplejer har fri, syg eller har andet fravær.

  Blomstergruppen er meget social og mødes ofte på kryds og tværs. Det sker både hjemme hos hinanden, på fælles ture og fælles leg på Frilufstzonen i og imellem mellem Gelsted og Herlufmagle. Vores læringsmiljø er dels i vores eget hjem og i PLUS/Blomsterhuset. Vi støtter, guider og udfordrer sammen den læring, som børnene er medskabere af. Når vi mødes på tværs, lærer børnene også deres kommende venner til børnehaven at kende og bliver tryg ved flere forskellige voksne. Vi har hver især forskellige kurser som Børne yoga, Sprogklog med ble på, Mindfullnes, DGI, Sang, musik og Leg mm. Disse kompetencer deler vi også med hinanden når vi mødes.

  I løbet af året mødes vi alle sammen til forskellige arrangementer som fastelavn, dagplejensdag, teater, fernisering, julestue osv.

  Vi ser frem til at hilse på jer i Blomsterne.