Gå til hovedindhold

Amelia Bro-Jørgensen

Dagplejer Amelia Bro-Jørgensen

Indhold

  At være endnu en betydningsfuld voksen i dit barns liv er mig en ære, og jeg tilbyder alle mine dagplejebørn et trygt og kærligt hjem, fyldt med nærvær, omsorg og glæde. Jeg hedder Amelia, og jeg er fra 1993. Jeg er gift med Jesper, som er uddannet pædagog, og sammen har vi to skønne børn fra henholdsvis 2019 og 2020.

  Jeg har en fortid som fysioterapeutstuderende, og den viden, jeg har fra børnefysioterapien, benytter jeg i høj grad i dagligdagen. Jeg bruger sang og musik virkelig meget, og jeg nyder at være aktiv og kreativ med børnene – både indendørs og udendørs.

  Vi bruger kroppen, vi bruger fantasien, vi danser, sanser, synger og nyder tiden sammen. Vi udfolder os kreativt, og vi hjælpes ad i køkkenet, når vi bager eller laver mad. Vi nyder at være ude, og vi er hverken bange for at blive beskidte eller for at få jord under neglene. Vi lærer at være sammen som børnegruppe, hvor der er ro og tid til udvikling, læring og omsorg. Vi nyder at gå ture, at gå på opdagelse og at møde andre dagplejere og deres søde børn. Vi går i PLUS-tilbud én dag hver anden uge på Plantevej, når børnene er helt trygge og parate.

  Inden opstart inviteres I på besøg, så vi sammen kan planlægge en god start med en stille og rolig indkøring, som passer til netop jeres barn og jeres familie.

  I bedes medbringe:

  • Bleer og skumklude
  • Barnevogn med fluenet og regnslag + dyne/tæppe
  • Skiftetøj, overtøj og sko, der passer til årstiden
  • Solhat og Solcreme om sommeren.

  Jeg følger Dagplejens kostpolitik. Det betyder, at jeg sørger for, at børnene får en sund og varieret kost med vægt på økologiske basisvarer. Hvis jeres barn skal have specialkost, skal I som udgangspunkt selv medbringe det. Det aftaler vi på vores indledende kontaktmøde.

  Vi har to katte og en schæferhund ved navn Sofus. Både hund og katte er meget søde og børnevenlige, men Sofus har sin egen del af haven og sin egen del af huset og vil således ikke være i nærheden af børnene i min åbningstid. Derudover har vi kaniner, der både bruges til kæl og kød.

  Førstehjælpskursus

  Forrige Næste